MCC Label

Client: MCC
Website: mcclabel.com
Date: October 18, 2020
Services: Post-production

Webinars in het nieuwe normaal

2020 is geen jaar zoals een ander…

Het is een jaar vol onzekerheden, een jaar waarin ondernemen niet evident is, en een jaar waarin reizen een hele uitdaging is. Plotseling worden we allemaal geconfronteerd met het “nieuwe normaal”. Een nieuwe wereld waarin vooral wordt ingezet op digitalisering en thuiswerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven de focus verschuiven naar een bijna uitsluitend “digitale marketing-mix”. Wat hierbij opvalt, is dat vooral “webinars” aan een enorme opmars bezig zijn.

En net daarom kwam MCC (Multi-Color Corporation) aankloppen bij FANTOOM. Sinds 1916 fungeert MCC als een van de grootste labelbedrijven in de wereld die oplossingen voorziet voor een resem marktsegmenten (food & beverage, home & personal care,…).

MCC zocht een creatieve video-partner die hun op korte termijn kon bijstaan bij de productie en vormgeving van hun webinars. We zijn dan ook bijzonder dankbaar dat ze met ons de samenwerking zijn aangegaan. Wegens logische redenen kunnen we hier helaas geen final video van delen, maar onderstaand tonen we wel een image van hun nieuwe webinar-stijl.

Client: MCC
Website: mcclabel.com
Date: October 18, 2020
Services: Post-production
De website bezoeken