Immo Venue

Client: Immo Venue
Website: immovenue.be
Date: August 1, 2020
Services: Vastgoed Video

Luxury living in beeld

Een goede vastgoedvideo moet emotie overbrengen. Het moet potentiële kopers meeslepen en hun een beeld geven van hoe het zou zijn om in een bepaald huis of appartement te wonen.

We waren dan ook vereerd dat Immo Venue ons vroeg om de adembenemende Residentie “Cap Horn” in beeld te brengen. We filmden een ​​cinematische vastgoedvideo die de emotionele kloof tussen Immo Venue en hun doelgroep wist te overbruggen. Dit prachtig bouwwerk tussen Knokke & Heist wordt omringt door zon, zee en mooie bossen. Met andere woorden: het perfecte decor om in alle rust van onze Belgische kust te kunnen genieten. Bekijk de video en ervaar het gevoel van “luxury living”:

Dit verbluffend staaltje architectuur is een echt kunstwerk, en een ware droom voor iedere videograaf. Door middel van enkele smaakvolle drone-shots konden we de video naar nieuwe hoogtes tillen, en het prachtige landschap tot leven doen komen. Een mooi interieur in dit landschap? Zeg nou zelf? Wie zou hier niet willen wonen?

So nice we did it twice

Omdat de video van appartement 4.3 zo hartelijk werd onthaald, werd ons gevraagd ook een tweede appartement voor onze rekening te nemen. Bekijk onderstaande video en geniet mee van een wonderschone zonsondergang, in één van de nieuwste parels aan de Belgische kust:

Client: Immo Venue
Website: immovenue.be
Date: August 1, 2020
Services: Vastgoed Video
Bezoek de website