We are Fantoom

About fantoom

— Onze Missie

Jouw verhaal kan de wereld veranderen.

Akkoord, nogal een dramatische uitspraak. Maar met dit in gedachten starten wij elk project.

Uit onderzoek blijkt immers dat wanneer mensen geconfronteerd worden met visual story-telling, het emotionele gedeelte van de hersenen veel sneller informatie kan verwerken t.o.v. het cognitieve. Met andere woorden: mensen “voelen” vooraleer ze gaan “denken”.

Net daarom hechten wij zoveel belang aan “emotional storytelling”. Jouw unieke verhaal is hét vertrekpunt voor een doeltreffende video, ongeacht de grootte van jouw merk, bedrijf, organisatie of project.

Of je nu brand-awareness, customer-trust, sales of leads wilt genereren, jouw doelgroep gaat af op het gevoel, op het ontastbare en op het magische. Op dat ene fantoombeeld dat hun wereld voorgoed kan veranderen. Wij creëren die magie. Wij creëren die video’s.

Wij zijn FANTOOM.

Video production & video marketing
Fantoom drone video knokke-heist
video productie fantoom

— Wat We Doen

Van story naar “video magic”.

Fantoom is een jong productiehuis opgericht door Jens Pyck, dat gelooft dat de ontastbare kracht van jouw verhaal het best tot zijn recht komt in videovorm. Het maken van onvergetelijke commercials, eye-catching social media content of stijlvolle bedrijfsvideos: daar draait het bij ons om.

Aan de hand van een gedetailleerde briefing zorgen we ervoor dat jouw verhaal wordt vertaald naar een video die jouw doelgroep weet te raken. Daarenboven vervullen we ook een strategische rol en zorgen we ervoor dat jouw video optimaal rendeert.

Laat Fantoom jouw verhaal vertellen.

Met ons samenwerken